Werken bij Vicrea

 
 
 

Over ons

Wij geloven dat het slimmer kan

Al sinds 1999 levert Vicrea standaard software-oplossingen waarmee overheidsorganisaties hun informatiehuishouding slim vormgeven. Goede IT-oplossingen, waarmee gemeenten, provincies, waterschappen en andere (semi-)overheden zorgvuldig, efficiënt en servicegericht hun taken kunnen uitvoeren.

Vicrea Solutions

Wij zijn een Nederlands IT bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en SmartCity toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Daarmee kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren.

Hiermee helpen wij (semi-) overheden (ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen, RUD’s, koepels) en organisaties binnen de domeinen mobiliteit, energie, infrastructuur en bouw. Onze oplossingen dragen bij aan uitdagingen op het gebied van: bestuur, economische ontwikkeling, mobiliteit, infrastructuur, omgeving, mensen, veiligheid en energie.

Over ons
 
 

Actuele vacatures

 
Er is binnen Vicrea ruimte voor ontplooiing; er is vanuit het management zowel aandacht voor jou persoonlijk, als voor je zakelijke ambities.
– Adrian Gijsbertsen, beheerder Cloud en Hosting (Vicrea)
 
 

Wij ontwikkelen Software

Wij ontwikkelen en beheren oplossingen die gegevens vastleggen en waarmee je informatie kunt genereren, registreren, integreren en presenteren. Wij ontwikkelen standaard producten rondom registratie-wetgeving en maatwerkapplicaties: oplossingen toegesneden op jouw specifieke situatie.

Wij begeleiden het proces

Onze mensen begeleiden jouw organisatie gedurende het proces: van informatievraagstuk tot goed functionerende oplossing. Onze specialisten kunnen ook in jouw werkomgeving bijdragen aan de oplossingen. Vicrea detacheert ervaren specialisten in verschillende rollen, van technisch consultant tot projectmanager.

GEO-IT specialist

Vicrea Solutions is in 1999 gestart als Geo-IT specialist en is groot geworden met software ontwikkeling voor wettelijke basisregistraties met een locatie-element. Inmiddels is Vicrea uitgegroeid tot brede Smart Solutions leverancier. Toch zijn wij nog steeds gespecialiseerd in oplossingen wanneer locatie-gebaseerde data onderdeel uitmaakt van het vraagstuk. Door de locatie als uitgangspunt te nemen creëren wij overzicht en samenhang tussen de gegevens. Een filosofie die zich inmiddels bewezen heeft en uiterst relevant is voor de toekomst. Ons motto luidt daarom ‘Elke locatie een bron van informatie’.

 
 

ISO gecertificeerd

Internationale kwaliteitsnormen

Vicrea levert kwaliteit en investeert in de verbetering van kwaliteit en professionaliteit, getuige onder meer onze ISO 9001 certificering. Daarnaast zien wij het als onze verantwoordelijkheid onze belasting op de omgeving zoveel mogelijk te reduceren. Via een milieumanagementsysteem wordt structureel aandacht besteed aan milieu in de bedrijfsvoering, wij zijn daarom ISO 14001 gecertificeerd. ISO 27001 is de kwaliteitsnorm voor de procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Informatie veiligheids management systeem. Zo voldoen wij aan de drie meest relevante, internationale kwaliteitsnormen.

ISO gecertificeerd
 
 

Een fijne werkgever

Onze organisatie is hecht en transparant. Van werkvloer tot directiekamer: overal heerst een prettige, informele sfeer en staan open en eerlijke collega’s voor je klaar. We werken in hechte teams samen op basis van Fun, Focus en Commitment – we kijken er ontzettend naar uit dat jij hier een actieve bijdrage aan gaat leveren! Dit doe je door je professioneel, oplossingsgericht en open op te stellen, zodat zowel collega’s als klanten graag met jou in contact zijn. Eigenschappen die hard nodig zijn om de geografische objectgerichte dataoplossingen in de overheidsmarkt vooruit te brengen.

Wij gaan graag een relatie voor de lange termijn met je aan. Daarom vinden wij het belangrijk dat alle collega’s de mogelijkheid krijgen om hun persoonlijke talenten te ontwikkelen. We doen er alles aan om elke functie afwisselend en uitdagend te houden. Via individuele trainingen en coaching krijgen onze collega’s de kans om hun dromen en ambities waar te maken. Dit doen we o.a door elke collega een persoonlijk opleidingsbudget te geven. Daarnaast nemen jaarlijks een aantal collega’s deel aan een van onze opleidingsprogramma’s. En verder:

Een ambitieuze bedrijfscultuur, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen
Een dynamische en aansprekende functie met een gezonde dosis zingeving
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Organisatie activiteiten naast het werk als game- avonden, sport clinics, borrels en teamuitjes.
Flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
Mogelijkheid om Nederlandse feestdagen om te wisselen voor feestdagen uit een andere cultuur.
Genoeg carrièremogelijkheden, want we groeien sterk. We hebben continu nieuwe talenten nodig.