Header Text

 
 
 

Vacature

Back-End Developer

Bij het vinden van de juiste kandidaat sluiten we de vacature.

Vind jij het leuk om de back-end van onze applicaties slimmer, efficiënter en productiever te maken? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een leuk team maak jij de applicaties die onze klanten graag gebruiken. Als back-end developer zorg je voor code die leesbaar, onderhoudbaar, en herbruikbaar is. Je maakt de juiste keuzes en implementeert zelfstandig nieuwe functionaliteit waarbij het reduceren van complexiteit vanzelfsprekend je aandacht heeft. Hierbij gebruik je de bestaande en bewezen back-end technologieën in de moderne development stack, zoals .NET Core, Azure (Microservices), PostgreSQL en Oracle. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere developer wordt! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Wat ga je doen als Back-end developer?

Als back-end developer bouw je mee aan toonaangevende systemen voor overheden om kwalitatieve geografische data te registreren en te delen. Deze data worden door vele inwoners, bedrijven en organisaties gebruikt. Jij zorgt dat het voor de gebruiker makkelijker is om de data efficiënt te beheren en te gebruiken. Hierbij heb je een actieve inbreng over de opzet van de componenten van onze applicaties, zoals databases, API’s, business logic en architectuur.

Binnen onze R&D-afdeling werken we natuurlijk Agile. Daarmee ben je onderdeel van een zelfsturend team met veel autonomie. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van features en user stories op de backlog. Je werkt mee aan sprintevents, zoals sprintplanningen, sprintreviews, retrospectives en uiteraard de daily. Je bent veel bezig met het technisch uitwerken en implementeren van functionaliteit (en tests) in onze back-end en brengt complexe processen terug tot overzichtelijke en elegante code.

Binnen Vicrea vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier ook heel belangrijk. Daarom besteden we hier veel tijd aan! We kennen bijvoorbeeld een Young Professional programma, een Talent Development programma en er is veel ruimte voor persoonlijke coaching. Goede resultaten behalen is volgens ons niet mogelijk zonder een goede dosis werkplezier! Hiervoor organiseren we regelmatig game-avonden, borrels en teamuitjes. Daarnaast zorgen we ervoor dat je als developer wordt uitgerust met een geschikte werkplek!

 
 
Dit bieden wij jou

Dit bieden wij jou

 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goed werkgever;
 • Ruimte om je als back-end developer door te ontwikkelen en je vaardigheden te vergroten.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maand, goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen en een (tijdelijke) thuiswerkvergoeding.
 • Op basis van je opleiding, kennis en ervaring is de salarisindicatie tussen de € 3.000 en € 4.500 bruto per maand.
 • Een fijne werkplek en een prettige informele werksfeer
 • Doorgroeimogelijkheden binnen TSS – de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units
 • Een prettige en informele werksfeer, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staan;
 • Leuke collega’s die er naar uit kijken om jou welkom te heten in het team
 • De mogelijkheid om de Nederlandse feestdagen om te wisselen voor feestdagen uit een andere cultuur.
 
 

Wat breng je mee?

 • Je hebt kennis en ervaring met back-end development
 • Je hebt ervaring met Agile of Scrum
 • Je bent gedreven, leergierig en een team-player met analytisch vermogen
 • Je bent resultaatgericht, goed in prioriteren en proactief
 • Je bent ambitieus en beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week
Wat breng je mee?
 
 
 
Voor mij is de werksfeer en de persoonlijke aanpak hetgeen dat ik fijn vind aan Vicrea. Op deze manier voel ik me gewaardeerd voor wat ik doe. Ook hebben we binnen Vicrea te maken met een diverse groep collega’s en klanten, daar word ik heel vrolijk van.
– – Adrian Gijsbertsen, Beheerder Cloud en Hosting | Vicrea
 

Wat vinden wij vanzelfsprekend?

Twee eigenschappen

Professionaliteit en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat je een gesprekspartner bent waar iedereen graag mee in contact is. Je vindt het prettig om gestructureerd te werken, kennis te delen en samen te werken.

Professionaliteit en oplossingsgerichtheid
Gestructureerd werken
 
Over Vicrea

Over Vicrea

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf en innovatieve partner voor overheden die slimme oplossingen zoeken voor het integraal beheren, verbinden en gebruiken van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen. Zo’n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken zij effectiever en efficiënter.

Vicrea is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van informatie- en integratietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea op onze website.

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units.

 
 

Solliciteren

Dat kan hier!

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen hebt kun je direct contact opnemen met onze Manager R&D Henk van Dijken via 06 – 15031508.

Solliciteren

 
 

Privacy

AVG en Screening

AVG

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

*Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Screening

Gezien we met gevoelige ICT, gemeentelijke en overheidsdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Tevens vragen we kandidaten voorafgaand aan hun indiensttreding relevante diploma’s van opleidingen en trainingen aan te leveren. Ook het natrekken van één of meer referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Indien dit van toepassing is, zal dit altijd plaatsvinden in overleg met de kandidaat.