Header Text

 
 
 

23 november 2023

Vacature

Commerciële Medewerker Binnendienst

Wie ben jij?

Vind jij het leuk om nieuwe orders van klanten netjes te verwerken? Een complete administratie bij te houden en de puntjes op de i te zetten? En krijg je energie van het onderhouden van contacten via de telefoon met klanten en collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De kwaliteit van jouw administratie vind je belangrijk. Je bent handig met digitale orderverwerking en werkt graag met andere samen. Je bent geordend, nauwkeurig en neemt initiatief. Je hebt ervaring met orderverwerking in CRM- en ERP-systemen. Je hebt er plezier in dat nog verder te verbeteren.

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier heel belangrijk. Daarin begeleiden we je graag in je ontwikkeling als professional. We kennen bijvoorbeeld een Young Professional programma, een Talent Development programma en er is veel ruimte voor individuele “coaching on the job”. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Hoe ziet jouw functie eruit?

Je verwerkt binnengekomen orders nauwkeurig. Hiervoor gebruik je ons CRM- en ERP-systeem: HubSpot en Afas. Hiermee kan je snel offertes verwerken, versturen en bewaken. Je bent goed in het verwerken en opzoeken van informatie. En zorgt dat onze orderadministratie correct en actueel is.

In het salesteam ben je de spil in het web voor vragen over orders en abonnementen. Natuurlijk hoef je niet alles te zelf te weten. Je zorgt dat iedereen de juiste informatie aanlevert en ontvangt. Jij behoudt het overzicht. Je bent een dynamische teamspeler die vlot schakelt en dat leuk vindt.

Het voeren van telefoongesprekken is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, luistert aandachtig en begrijpt wat de ander wil zeggen. Je verwoordt jezelf duidelijk zodat de boodschap overkomt. Je spreekt goed Nederlands.

Nieuwe eenvoudige offertes breng je zelfstandig uit. Je helpt de accountmanagers met grotere offertes. Klanten die een aanbod hebben gehad, bel je regelmatig. Ook werk je mee aan marketingcampagnes.

We stimuleren zelfstandigheid en ondernemerschap dus als je plannen hebt om samen nog beter te worden, laat je horen. Goede resultaten behalen is volgens ons niet mogelijk zonder een goede dosis werkplezier! Hiervoor organiseren we regelmatig game-avonden, borrels en teamuitjes.

 
 
Wat bieden wij jou?

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goede werkgever.
 • Ruimte om je als commerciële medewerker binnendienst te ontwikkelen.
 • Een aansprekende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt.
 • Leuke collega’s in een jong team met ambitie en een can-do mentaliteit.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maand en 27 vakantiedagen.
 • Een functie van 32 uur, standplaats Amersfoort en de mogelijkheid om hybride te werken.
 • Wij streven naar méér diversiteit en bieden bijvoorbeeld feestdagen naar keuze.
 
 

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent handig in orderverwerking in CRM- en ERP-systemen
 • Je bent gedreven, nauwkeurig en behoud overzicht
 • Je kan goed samenwerken met klanten en collega’s.
 • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal
 • Je bent resultaatgericht, goed in prioriteren en proactief
 • Je bent ambitieus en hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal een relevante MBO opleiding succesvol afgerond
 • Ervaring binnen de IT Sector voor de overheid is een pré
Wat vragen wij van jou?
 
 
 
Voor mij is de werksfeer en de persoonlijke aanpak hetgeen dat ik fijn vind aan Vicrea. Op deze manier voel ik me gewaardeerd voor wat ik doe. Ook hebben we binnen Vicrea te maken met een diverse groep collega’s en klanten, daar word ik heel vrolijk van.
– – Adrian Gijsbertsen, Beheerder Cloud en Hosting | Vicrea
 

Wat vinden wij vanzelfsprekend?

Twee eigenschappen

Je bent handig in orderverwerking in CRM- en ERP-systemen en Je bent gedreven, nauwkeurig en behoud overzicht

Resultaatgericht, goed in prioriteren en proactief
Ambitieus
 
Over Vicrea

Over Vicrea

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf en innovatieve partner voor overheden die slimme oplossingen zoeken voor het integraal beheren, verbinden en gebruiken van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen. Zo’n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken zij effectiever en efficiënter.

Vicrea is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van informatie- en integratietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea op onze website.

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units.

 
 

Solliciteren

Dat kan hier!

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen hebt kun je direct contact opnemen met Manager Sales en Marketing Sander de Graaf via 06 – 22838955.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Solliciteren

 

Privacy

AVG en Screening

AVG

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

*Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Screening

Gezien we met gevoelige ICT, gemeentelijke en overheidsdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Tevens vragen we kandidaten voorafgaand aan hun indiensttreding relevante diploma’s van opleidingen en trainingen aan te leveren. Ook het natrekken van één of meer referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Indien dit van toepassing is, zal dit altijd plaatsvinden in overleg met de kandidaat.