Header Text

 
 
 

Vacature

Hey HRM-er! Studie aan het afronden of al klaar? Wij zoeken jou!

Bij het vinden van de juiste kandidaat sluiten we de vacature.

Wie ben jij?

Jij neemt een berg aan kennis mee, kent de nieuwste trends en wil dit graag in praktijk brengen. Je neemt initiatief, bent nieuwsgierig en hebt de drive om samen met je collega’s te zorgen voor een geoliede HR Office. Jij wordt blij van dynamiek en afwisseling tussen verschillende taken en werkzaamheden. Als HR Officer is geen dag saai! 

Het HR team bestaat uit een HR Officer en meerdere HR Consultants. Je werkt samen als één geheel: de HR Officer zet de basis neer zodat in-, door- en uitstroom op alle vlakken soepel verlopen. De HR Consultants ondersteunen de business op de complexere inhoudelijke vraagstukken. Zo vormen we een team en vertegenwoordigen we samen HR!  

Dit ga je doen:

Communicatie
Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers en onze HR Consultants. Je beantwoordt gedurende de dag vragen van medewerkers over HR thema’s in de volle breedte van het vak (van verlof tot salaris en van juridische zaken tot vacatures).  

Structuur en zorgvuldigheid
Je bent verantwoordelijk voor de administratieve begeleiding van in-, door-, en uitstroom van medewerkers van onze verschillende IT organisaties (wij noemen dit business units). 

Ondersteuning HR Consultants
Je ondersteunt de HR Consultants waar nodig bij projecten en specifieke HR thema’s. Hierin kan jij ook aangeven waar je energie van krijgt!  

 
 
Er is meer!

Er is meer!

Een greep uit je werkzaamheden en verantwoordelijkheden

 • Maandelijkse coördinatie van de salarisverwerking en alle mutaties
 • Contactpersoon voor onze wagenparkbeheerder, pensioenuitvoerder en arbodienst
 • Proactief opvolgen van verlof- en verzuimprocessen en (interne) opleidingsprogramma’s
 • Administratief coördineren van de functionerings- en beoordelingscyclus
 • Ondersteuning van het werving- en selectieproces
 
 

Voor wie werk jij?

Total Specific Solutions (TSS) heeft in Europa ruim 100 autonome Business Units, die allen specialistische software oplossingen bieden voor een gerichte markt. Al deze Business Units delen dezelfde kernwaarden; toegewijd, ondernemend, vooruitstrevend. Deze dynamische rol van HR Officer vervul je voor 7 Business Units van TSS. Deze BU’s bevinden zich op verschillende plaatsen in Nederland, jij kunt vanwege de mogelijkheid om remote te werken echter de standplaats kiezen die het beste bij jou past. Daarnaast kan je ook regelmatig vanuit huis werken als je dat prettig vindt. TSS is decentraal georganiseerd, waardoor jouw units met behulp van HR en Finance zelfstandig kunnen opereren.

Voor wie werk jij?
 
 
Voor mij is de werksfeer en de persoonlijke aanpak hetgeen dat ik fijn vind aan Vicrea. Op deze manier voel ik me gewaardeerd voor wat ik doe. Ook hebben we binnen Vicrea te maken met een diverse groep collega’s en klanten, daar word ik heel vrolijk van.
– – Adrian Gijsbertsen, Beheerder Cloud en Hosting | Vicrea
 

Wat vinden wij vanzelfsprekend?

Twee eigenschappen

Professionaliteit en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat je een gesprekspartner bent waar iedereen graag mee in contact is. Je vindt het prettig om gestructureerd te werken, kennis te delen en samen te werken.

Professionaliteit en oplossingsgerichtheid
Gestructureerd werken
 
Wat kan je van ons verwachten?

Wat kan je van ons verwachten?

 • Werken in een leuk HR team dat met elkaar spart, elkaar verder helpt en waarin (werk)plezier super belangrijk is;
 • Een zelfstandige functie waarin eigen inbreng zeer gewaardeerd en ook belangrijk gevonden wordt;
 • Een persoonlijk ontwikkelplan om je te helpen in jouw ambitie en deze kansen kracht bij te zetten;
 • Gezonde balans tussen werken vanuit huis en op locatie;
 • Een passend salaris, bonusregeling en goede pensioenregeling;
 • Alles wat je nodig hebt om jouw werk goed uit te kunnen voeren, zoals een laptop, telefoon met abonnement en een goede thuiswerkplek;
 • Vakantiegeld, want wij gunnen onze harde werkers natuurlijk een hele fijne vakantie en 26 vakantiedagen om het op te maken (op voorwaarde dat je terugkomt!)
 • De mogelijkheid om de Nederlandse feestdagen om te wisselen voor feestdagen uit een andere cultuur.
 
 

Interesse?

Laat het ons weten

Bel ons voor vragen of reageer direct met je (korte) CV en brief of stuur een mail naar tess.gulpen@pinkroccade.nl

Liever eerst even vrijblijvend informeren? Bel dan met onze HR Consultant Tess Gulpen via 06 2952 4914.

Solliciteren

 
 

Privacy

AVG en Screening

AVG

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

*Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Screening

Gezien we met gevoelige ICT, gemeentelijke en overheidsdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Tevens vragen we kandidaten voorafgaand aan hun indiensttreding relevante diploma’s van opleidingen en trainingen aan te leveren. Ook het natrekken van één of meer referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Indien dit van toepassing is, zal dit altijd plaatsvinden in overleg met de kandidaat.