Header Text

 
 
 

Meewerkstage

Communicatie & Marketing

Bij het vinden van de juiste kandidaat sluiten we de vacature.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste derdejaars HBO student marketing & communicatie of een gerelateerde opleiding en je bent op zoek naar een leuke stage om werkervaring op te doen. Je bent creatief, zelfstandig, resultaatgericht en neemt initiatief. Uiteraard ben je leergierig en durf je taken op je te nemen die wellicht nieuw voor je zijn. Je denkt graag mee over de aanpak maar je steekt ook de handen uit de mouwen. Je kunt gestructureerd werken en je kunt foutloos teksten schrijven.

Wat ga je doen Communicatie & Marketing stagiair?

Als stagiair Marketing en Communicatie ben je van alle markten thuis. Je komt te werken op onze marketing & communicatieafdeling. Samen met onze allround marketeer ga je aan diverse projecten werken. Je komt in aanraking met verschillende disciplines van het vak: van PR en Content management, externe communicatie, (online) marketingcommunicatie tot arbeidsmarktcommunicatie. Daarbij kijken we graag naar jouw kwaliteiten, leerdoelen en wensen.

Zo werk je de ene dag aan een nieuwsbrief, creëer je een flow in ons marketing automation systeem, plaats je een artikel op onze website en social mediakanalen en denk je mee hoe we nog beter onze doelgroep kunnen bedienen. Onder begeleiding schrijf je productfolders of lever je een bijdrage aan de contentkalender. Van planvorming tot uitvoering, een uitdagend en veelzijdige stage waar je veel kan leren!

 
 
Dit bieden wij jou (stage)

Dit bieden wij jou (stage)

  • Stage lopen in een dynamisch en groeiend bedrijf met als standplaats Amersfoort;
  • Je wordt begeleid door een ervaren professional;
  • Wij bieden een meewerkstage aan, geen onderzoekstage;
  • Je doet ervaring op met communicatie/marketing-inhoudelijk werk;
  • Je leert hoe je communicatiemiddelen kunt inzetten om marketingdoelstellingen te behalen;
  • Werken in een informele, open en ondernemende cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Stagevergoeding van € 400,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • Een laptop en mobiele telefoon in bruikleen gedurende je stageperiode;
  • Een kans om jouw afstudeerstage ook bij ons te gaan lopen.
 
 
 
Voor mij is de werksfeer en de persoonlijke aanpak hetgeen dat ik fijn vind aan Vicrea. Op deze manier voel ik me gewaardeerd voor wat ik doe. Ook hebben we binnen Vicrea te maken met een diverse groep collega’s en klanten, daar word ik heel vrolijk van.
– – Adrian Gijsbertsen, Beheerder Cloud en Hosting | Vicrea
 
 
Over Vicrea

Over Vicrea

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf en innovatieve partner voor overheden die slimme oplossingen zoeken voor het integraal beheren, verbinden en gebruiken van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen. Zo’n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken zij effectiever en efficiënter.

Vicrea is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van informatie- en integratietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea op onze website.

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units.

 
 
 

Solliciteren

Dat kan hier!

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR Adviseur, Manon Drost op 06 43 55 48 82 of via hr@vicrea.nl.

 

Solliciteren

 

Privacy

AVG en Screening

AVG

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

*Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Screening

Gezien we met gevoelige ICT, gemeentelijke en overheidsdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Tevens vragen we kandidaten voorafgaand aan hun indiensttreding relevante diploma’s van opleidingen en trainingen aan te leveren. Ook het natrekken van één of meer referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Indien dit van toepassing is, zal dit altijd plaatsvinden in overleg met de kandidaat.