Beheer en Advies

 
 
 

Beheer en Advies

Frontoffice, midoffice en backoffice voor lokale overheden

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de beste professionals en specialisten in het gebied van Frontoffice, Midoffice en Backoffice voor lokale overheden. Naast het leveren van producten kunnen wij jouw organisatie helpen op het gebied van beheer en advies. Wil je weten wat beheer en advies van ons inhoud? Kijk dan hieronder bij ‘werkzaamheden’.

Wij helpen jou graag met:

Technisch of functioneel applicatie beheer
Regelmatig controleren op datakwaliteit
Advies op het gebied van verbeteren van ingerichte processen
Advies over het uitvoeren van testwerkzaamheden na een upgrade
Realiseren van (nieuwe) koppelingen
Opleiden en trainen van medewerkers
In kaart brengen zwakke plekken en realiseren verbeterpunten
 
Om een goed brondocument in elkaar te zetten, ben je bezig met heel veel knippen en plakken. Je vergeet nog wel eens wat of je maakt her en der een foutje als je niet oppast.
– Edwin Jongejan – Gemeente Assen
 
 

Werkzaamheden

Onderdeel van beheer en advies

1. Ontzorgen in het gebied van applicatie, technisch of functioneel beheer;

2. We zorgen ervoor dat onze Neuron applicaties ten alle tijden operationeel zijn en optimaal werken bij het beveiligd ontvangen, verwerken en distribueren van data (Basisregistraties) vanuit de bronhouders naar de afnemer en of tussen de verschillende afnemers;

3. Controleren datakwaliteit. We zullen regelmatig controleren op de volledigheid, betrouwbaarheid, juistheid van data in de Basisregistraties en of in het Gegevensmagazijn;

3. Adviseren in het gebied van verbeteren van ingerichte processen en uitvoeren van testwerkzaamheden na een upgrade of tot stand brengen van een koppeling;

4. Helpen bij de realisatie van nieuwe koppelingen en optimaliseren van bestaande koppelingen;

5. Opleiden en trainen van medewerkers (applicatiebeheerders) in het gebied van werken met de basisregistraties, applicatie, technisch en functioneel beheer;

6. In kaart brengen van zwakke plekken, het zetten van verbeterpunten op een rij en uitvoeren stappen voor de realisatie van verbeterpunten.

 
 
Ervaring

Ervaring

Van Gemeente Assen

Via een flyer ben ik betrokken geraakt bij de module brondocumenten. In deze flyer stond een korte uitleg wat de module inhield en hierna was mijn interesse direct gewekt. Het stuk tijdsbesparing bij Ad-hoc mutaties heeft mij getriggerd om mee te werken aan de ontwikkeling van de module brondocumenten.

Wij hebben deelgenomen aan twee sprintsessies, waarna de testomgeving in elkaar is gezet. Ik vond het vooral fijn dat ik kon meedenken over hoe de module eruit moest gaan zien. Zo heb ik input kunnen leveren over wat een BAG beheerder zou willen selecteren en over de plaatsing van verschillende elementen.

We bevinden ons nu aan het einde van de testfase. Ik hoop met de module brondocumenten een aantal uur per week te besparen, doordat we zowel fouten als knip- en plakwerk kunnen voorkomen.

“Edwin Jongejan – BAG beheerder – Gemeente Assen”

 

Neem contact op

Heb je een vraag over beheer of advies nodig? Vul het onderstaande formulier in. We nemen je bericht dan zo spoedig mogelijk in behandeling.

Beheer en advies
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Jochem Blom

Accountmanager

 
 

Nieuws per e-mail

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in nieuwsberichten, samenwerkingen en aankomende relevante evenementen.

Nieuwsbrief inschrijving