Actuele vacatures

Jij hebt passie voor het vak en vind het belangrijk om kwaliteit te leveren: liever een goede oplossing, dan een quick fix en snel weer door! Je bent een team player die anderen op sleeptouw neemt, maar ook nieuwsgierig is om meer te weten en te kunnen! Werkt het niet zoals jij wil? De uitdaging zit voor jou juist in het uitpluizen en oplossen van de problemen. Herken jij je in je dit profiel? Dan ontmoeten wij je graag!

Lees meer

Vind jij het leuk om nieuwe orders van klanten netjes te verwerken? Een complete administratie bij te houden en de puntjes op de i te zetten? En krijg je energie van het onderhouden van contacten via de telefoon met klanten en collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Als Manager Professional Services ga jij mee op onze avontuurlijke missie waarin het ontwikkelen en uitbreiden van diensten voor deze klanten centraal staat. Met maar één doel: zorgen dat lokale overheden kunnen beschikken over de allerbeste Geo Data om de juiste beslissingen voor burgers te nemen.

Lees meer

Vind jij het leuk om samen met onze consultants en klanten concrete resultaten te bereiken binnen projecten waar jij zelf verantwoordelijk voor bent? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een betrokken team ben jij de persoon die complexe, technische vraagstukken weet terug te brengen naar een overzichtelijk project met een duidelijke scope, planning en begroting. Je vindt het fijn om de rol van gesprekspartner op je te nemen met zowel onze consultants als onze klanten, waarbij je vooral bezig bent met oplossingen in plaats van problemen. Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Lees meer

Vind jij het leuk om passende oplossingen te vinden voor zowel technische als functionele problemen en lever je graag jouw bijdrage aan een tevreden klant? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een betrokken en gedreven team zet jij dagelijks jouw communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen in om onze klanten te helpen. Je vindt het prettig om een klantrelatie te onderhouden, bent in staat om een vraagstuk van de klant af te pellen tot het daadwerkelijke probleem en weet vervolgens de juiste oplossing aan te dragen. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Lees meer

Vind jij het leuk om onze applicaties optimaal te laten werken bij onze klanten? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een betrokken team installeer je door ons ontwikkelde IT-oplossingen bij onze klanten en integreer je deze in een bestaand applicatielandschap. Je voelt je goed bij het onderhouden van een goede klantrelatie en wordt enthousiast van een technische uitdaging waarbij jouw toegevoegde waarde direct zichtbaar wordt. Daarnaast hecht je als punctueel persoon waarde aan het nakomen van je (klant)afspraken, een correcte (klant)administratie en een kloppende eigen planning. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere consultant wordt! Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Lees meer

Ben jij op zoek naar een stageplaats (meewerkstage) voor het 3de jaar op het gebied van Marketing? Vind je het interessant om samen met ons te onderzoeken hoe we o.a. onze doelgroepen nog beter kunnen bedienen? Zodat onze software op het gebied van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen nog beter benut wordt door onze klanten? Dan is dit misschien wel jouw stage plaats vanaf september!

Lees meer

Ben jij startend in je carrière en wil jij je passie en energie inzetten om door te groeien op het snijvlak van klantbeleving en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Werken bij Vicrea

 
 
 

Werken bij Vicrea

Wij geloven dat het slimmer kan

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf en innovatieve partner voor overheden die slimme oplossingen zoeken voor het integraal beheren, verbinden en gebruiken van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen. Zo’n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken zij effectiever en efficiënter.

Vicrea is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van informatie- en integratietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen.

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units.

Werken bij Vicrea
 
 
 
 
Voor mij is de werksfeer en de persoonlijke aanpak hetgeen dat ik fijn vind aan Vicrea. Op deze manier voel ik me gewaardeerd voor wat ik doe. Ook hebben we binnen Vicrea te maken met een diverse groep collega’s en klanten, daar word ik heel vrolijk van.
– Adrian Gijsbertsen, beheerder Cloud en Hosting – Vicrea
 
 

We zijn altijd op zoek naar talent

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

Stage lopen bij Vicrea

Vicrea is regelmatig op zoek naar stagiairs en afstudeerders op hbo- en wo-niveau. Jij kunt in korte tijd veel ervaring bij ons opdoen en krijgt goede begeleiding. De organisatie is volop in beweging, heeft innovatie hoog op de agenda staan en staat open voor nieuwe ideeën. Ben je ambitieus en nieuwsgierig en neem je jouw eerste stap van je carrière serieus?

We zijn altijd op zoek naar talent
 
 

Maak het verschil

Kleine mkb

Vicrea typeert zich als een kleine MKB. Hierdoor krijg jij de kans om direct een bijdrage te leveren aan onze klanten, impact te maken op de markt en de organisatie!

AVG

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Goede arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden? Dat is vanzelfsprekend. Een goed salaris, vaste 13e maand, genoeg vakantiedagen, laptop en een smartphone. Een goede werkomgeving en een prettige werksfeer vinden wij ook belangrijk. Daarom organiseren we diverse evenementen voor onze medewerkers, zoals een spelletjesavond, pubquiz, uit eten of gaan we karten.

Screening

Gezien we met gevoelige ICT, gemeentelijke en overheidsdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Tevens vragen we kandidaten voorafgaand aan hun indiensttreding relevante diploma’s van opleidingen en trainingen aan te leveren. Ook het natrekken van één of meer referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Indien dit van toepassing is, zal dit altijd plaatsvinden in overleg met de kandidaat.

We zijn altijd op zoek naar talent

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

Stage lopen bij Vicrea

Vicrea is regelmatig op zoek naar stagiairs en afstudeerders op hbo- en wo-niveau. Jij kunt in korte tijd veel ervaring bij ons opdoen en krijgt goede begeleiding. De organisatie is volop in beweging, heeft innovatie hoog op de agenda staan en staat open voor nieuwe ideeën. Ben je ambitieus en nieuwsgierig en neem je jouw eerste stap van je carrière serieus?

 
 

Een fijne werkgever

Onze organisatie is hecht en transparant. Van werkvloer tot directiekamer: overal heerst een prettige, informele sfeer en staan open en eerlijke collega’s voor je klaar. We werken in hechte teams samen op basis van Fun, Focus en Commitment – we kijken er ontzettend naar uit dat jij hier een actieve bijdrage aan gaat leveren! Dit doe je door je professioneel, oplossingsgericht en open op te stellen, zodat zowel collega’s als klanten graag met jou in contact zijn. Eigenschappen die hard nodig zijn om de geografische objectgerichte dataoplossingen in de overheidsmarkt vooruit te brengen.

Wij gaan graag een relatie voor de lange termijn met je aan. Daarom vinden wij het belangrijk dat alle collega’s de mogelijkheid krijgen om hun persoonlijke talenten te ontwikkelen. We doen er alles aan om elke functie afwisselend en uitdagend te houden. Via individuele trainingen en coaching krijgen onze collega’s de kans om hun dromen en ambities waar te maken. Dit doen we o.a door elke collega een persoonlijk opleidingsbudget te geven. Daarnaast nemen jaarlijks een aantal collega’s deel aan een van onze opleidingsprogramma’s. En verder:

Een ambitieuze bedrijfscultuur, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen
Een dynamische en aansprekende functie met een gezonde dosis zingeving
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Organisatie activiteiten naast het werk als game- avonden, sport clinics, borrels en teamuitjes.
Flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
Mogelijkheid om Nederlandse feestdagen om te wisselen voor feestdagen uit een andere cultuur.
Genoeg carrièremogelijkheden, want we groeien sterk. We hebben continu nieuwe talenten nodig.