Neuron Beheer en Advies

 
 
 

Neuron Beheer en Advies

Houd je applicatie in topconditie en optimaliseer de datakwaliteit voor maximale prestaties

Gaat je applicatiebeheerder binnenkort met welverdiende vakantie, is je beheerder tijdelijk of langdurig ziek, of zelfs vertrokken? Dan staat Vicrea klaar om de volledige beheerstaak over te nemen en jouw zorgen weg te nemen!

We hebben een professioneel team van deskundige consultants die ervoor zorgen dat jouw applicatie optimaal blijft functioneren. Onze experts nemen snel de verantwoordelijkheden van de applicatie – en of gegevensbeheerder over, zodat je bedrijfsactiviteiten zonder problemen kunnen doorgaan. Met Vicrea als partner kun je je volledig richten op je kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de continuïteit van het applicatiebeheer.

 

Wij zorgen ervoor dat je:

Je applicaties in topconditie zijn en optimaal blijven functioneren.
De datakwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn.
We advies op maat bieden voor efficiëntere werkprocessen.
 
Wat doen wij?

Wat doen wij?

  • Wij bieden volledige ontzorging op het gebied van gegevens-, technisch en functioneel beheer. Onze expertise zorgt ervoor dat onze Neuron applicaties operationeel blijven en optimaal presteren bij het veilig ontvangen, verwerken en distribueren van data (basisregistraties) van bronhouders naar afnemers en/of tussen afnemers.
  • Wij streven naar optimale datakwaliteit door regelmatige controles uit te voeren, zodat de volledigheid, juistheid en betrouwbaarheid van je data (basisregistraties) gewaarborgd is.
  • Met trots delen wij onze uitgebreide expertise en ervaring met je. We analyseren jouw huidige inrichting en processen en bieden op maat gemaakt advies om de werking van onze applicaties te optimaliseren. Ons doel is om jouw bedrijfsprestaties naar nieuwe hoogten te brengen.
 
“De ondersteuning van Vicrea biedt specialistische kennis bij koppelingen en ontwikkelingen, voorbij aan het reguliere beheer. Verder heeft het Duo+ geholpen bij de uitval van haar beheerder dat de continuïteit van het beheer werd gewaarborgd”
– Henk Broersen – Informatie Adviseur – Duo+ – gegevensmanagement | Integratiespecialist
 
 

Veel gestelde vragen

Neuron Beheer en Advies

1. Moet beheer en advies op locatie plaatsvinden?

De dienst beheer en advies kan zowel op locatie als op afstand worden uitgevoerd. Als de dienst op locatie wordt uitgevoerd, worden er reiskosten in rekening gebracht.

2. Kan ik de dienst per uur afnemen?

Je kunt de dienst afnemen voor minimaal een halve dag of een hele dag. Het is niet mogelijk om de dienst per uur te leveren.

 

3. Kan ik de dienst voor een langere periode inzetten?

Ja, zeker! Je kunt de dienst inzetten voor een langere periode. Inzet is af te spreken per week, maand of jaar.

4. Mag ik de uren van beheer en advies inzetten voor bijvoorbeeld een upgrade, servermigratie werkplekbegeleiding?

Het advies is om dat niet te doen. Mocht je er toch voor willen kiezen, dan moet je je wel realiseren dat je daarvoor meer uren nodig zult hebben uit het budget beheer en advies.

 
 

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Aarzel dan niet en neem contact op met uw Vicrea accountmanager door het formulier onderstaande formulier in te vullen.


Jochem Blom

Accountmanager

 
 

Nieuws per e-mail

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in nieuwsberichten, samenwerkingen en aankomende relevante evenementen.

Nieuwsbrief inschrijving