Neuron ESB Aansluiting Handelsregister

 
 
 

Aansluiting Handelsregister

Eenvoudig aansluiten op het Handelsregister

Gegevens over bedrijven worden veelvuldig gebruikt binnen overheden. Overheden en bedrijven hebben vaak een zakelijke relatie met elkaar. Daarnaast maken overheden beleid om bijvoorbeeld bedrijven aan te trekken of om bepaalde economische activiteiten te ontwikkelen.

De Neuron ESB – Aansluiting Handelsregister is gemaakt zodat overheden de gegevens uit het Handelsregister kunnen hergebruiken. Zo optimaliseer je de dienstverlening naar bedrijven. Daarnaast is deze data een bron om het economisch beleid te kunnen te sturen.

Voordelen

Eenvoudig aansluiten
Altijd de meest actuele gegevens beschikbaar
Ondersteuning van de meest gebruikte koppelvlakken
Ook gegevens buiten het afnamegebied
Bulkbevraging mogelijk, ook op historische gegevens
Als beheerder heb je grip op de gegevensstromen
 
Wat doen wij?

Wat doen wij?

Onze consultants staan voor je klaar om de aansluitingen te verzorgen

Doordat onze consultants veel ervaring hebben bij het maken van aansluitingen zijn ze goed in staat om je hierbij te ondersteunen. Ze bieden ondersteuning bij het inrichten van Neuron ESB en het testen van de verbinding. Ook hebben zij ervaring met de benodigde digikoppelingen.

Aansluiting in testomgeving is ook mogelijk

Verbindingen en nieuwe softwareversies zijn te testen in de testomgeving. De inrichting die we in productie uitvoeren leggen we desgevraagd ook in de testomgeving. In samenspraak bekijken we welke koppelvlakken ook in de testomgeving gewenst zijn en of het bijvoorbeeld nodig is om de testomgeving te anonimiseren.

Het is mogelijk om je omgeving opnieuw te vullen met een nulstand

Als je ook gebruik maakt van de lokale opslag, is het mogelijk om je omgeving opnieuw te vullen op basis van een nulstand. Onze consultants beoordelen of dit in jullie geval nodig is en wat daarvoor gedaan moet worden. Het is belangrijk dat de mutaties aansluiten op de ingelezen nulstand. De consultant zal hiervoor de lead nemen zodat je ook lokaal kan beschikken over een KVK-dataset van hoge kwaliteit.

 
 

Veel gestelde vragen

1. Welke koppelvlakken heb ik nodig voor deze aansluiting?

Voor deze aansluiting heb je de keuze uit drie koppelvlakken:

  • Koppelvlak KVK Dataservice (verplicht)
  • Koppelvlak KVK Mutatieservice via Digilevering als je ook gebruik wil maken van de lokale opslagmogelijkheden
  • Koppelvlak KVK Zoeken API als je bijvoorbeeld ook op handelsnaam off adres wil kunnen zoeken bij de bron.

2. Hoe kom ik aan een digikoppeling?

De meeste organisaties hebben een leverancier voor digikoppelingen. Wij sluiten daar graag op aan. Indien gewenst kunnen wij ook de digikoppeling met de aansluiting naar Digilevering voor je verzorgen.

3. Hoe kan ik mijn systeem synchroniseren met KVK-data van buiten mijn afnamegebied?

Dit is mogelijk via de ingebouwde functionaliteit voor afnemerindicaties. Je kunt dan ook bijvoorbeeld een financieel systeem of WOZ-applicatie actueel houden met bedrijfsgegevens.

4. Is de Aansluiting Handelsregister een SAAS-oplossing of On Premise?

Antwoord: Beiden zijn mogelijk. Voor een verkennend gesprek kun je contact zoeken met je Vicrea accountmanager.

 
 
 
 

Interesse?

Met de Aansluiting Handelsregister kan je eenvoudig bedrijfsgegevens hergebruiken. Interesse? Neem contact op met de accountmanager of vul het onderstaande formulier in.


Giovanni

Accountmanager

 
 

Nieuws per e-mail

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in nieuwsberichten, samenwerkingen en aankomende relevante evenementen.

Nieuwsbrief inschrijving