Neuron Brondocumenten

 
 
 

Neuron Brondocumenten

Voorkom fouten en houd tijd over om te werken aan de kwaliteit van de BAG

Met de module brondocumenten kan je snel en eenvoudig een brondocument genereren. Het tijdrovende en foutgevoelige knippen en plakken van gegevens behoort tot het verleden. Je hoeft nog maar een keer de gegevens van het brondocument op te voeren. Bij het opvoeren van de gegevens kan je ook kiezen welk template je wilt gebruiken bij het genereren. Als je de mutaties doorvoert selecteer je het document dat je wilt gebruiken. Na het doorvoeren van de mutaties kan je met een klik op de knop het brondocument genereren. Meer technische diepgang? Bekijk de documentatie.

Bekijk documentatie Neuron Brondocumenten

Wij zorgen ervoor dat je:

Niet hoeft te wisselen tussen verschillende systemen
40 uur werk per jaar bespaart
Makkelijk werkzaamheden kan overnemen van een collega
Geen fouten maakt door het automatisch genereren
Nooit meer vergeet een brondocument aan te maken
Brondocument altijd compleet is en voldoet aan de gestelde eisen
 
Wat doen wij?

Wat doen wij?

Wij zorgen ervoor dat je na implementatie direct aan de slag kan met de module brondocumenten. Voor elk soort brondocument dat je wilt genereren vragen we je een voorbeeld op te sturen. Van de voorbeeld documenten maken we een template die je altijd kan gebruiken in de module brondocumenten. Na een uitgebreide uitleg kun je gelijk aan de slag!

Eenmalige investering wat direct wordt terugverdiend doordat je:

  • Direct aan de slag kan gaan na de implementatie
  • Beschikking hebt over verschillende samengestelde templates in jouw eigen huisstijl
  • Uitgebreide uitleg hebt gekregen van ons
 
Om een goed brondocument in elkaar te zetten, ben je bezig met heel veel knippen en plakken. Je vergeet nog wel eens wat of je maakt her en der een foutje als je niet oppast.
– Edwin Jongejan – Gemeente Assen
 
 
Ervaring

Ervaring

Van Gemeente Assen

Via een flyer ben ik betrokken geraakt bij de module brondocumenten. In deze flyer stond een korte uitleg wat de module inhield en hierna was mijn interesse direct gewekt. Het stuk tijdsbesparing bij Ad-hoc mutaties heeft mij getriggerd om mee te werken aan de ontwikkeling van de module brondocumenten.

Wij hebben deelgenomen aan twee sprintsessies, waarna de testomgeving in elkaar is gezet. Ik vond het vooral fijn dat ik kon meedenken over hoe de module eruit moest gaan zien. Zo heb ik input kunnen leveren over wat een BAG beheerder zou willen selecteren en over de plaatsing van verschillende elementen.

We bevinden ons nu aan het einde van de testfase. Ik hoop met de module brondocumenten een aantal uur per week te besparen, doordat we zowel fouten als knip- en plakwerk kunnen voorkomen.

“Edwin Jongejan – BAG beheerder – Gemeente Assen”

 
 

Veel gestelde vragen

Van BAG beheerders

1. Wat als ik al een template in het zaaksysteem heb staan?

Ook als je een gebruik maakt van een template in het zaaksysteem kan je met de module brondocumenten veel tijd besparen. Wij zetten het template van het zaaksysteem om naar een template in de Module Brondocumenten. Na het aanmaken van een zaak vul je eenmalig het zaaknummer in als brondocumentnummer. Na het genereren van het brondocument kun je deze eenvoudig uploaden in het zaaksysteem.

2. Wat als ik achteraf wat wil aanpassen in het gegenereerde brondocument ook als het al gegenereerd is kan je plaatjes en tekst aanpassen?

De module brondocumenten genereerd een Word-document. Na het genereren kunt u deze aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig afbeeldingen toevoegen.

3. Kan het brondocument worden opgesteld in de huisstijl van de gemeente?

Ja, het template is een Word document. Deze kan geheel in de huisstijl van de gemeente worden opgemaakt. Dit hoef je niet zelf te doen. Bij de implementatie zorgen wij dat de template voldoet aan al je wensen.

4. Hoe zit het met de ondertekening van het brondocument?

Het is mogelijk om verschillende ondertekeningen op te nemen in het template. Bij het genereren wordt dan de handtekening opgenomen van de beheerder die het document genereerd. Het is ook mogelijk om een vaste ondertekening op te nemen.

5. Wat als ik de module brondocumenten een keer niet wil gebruiken?

Als je in een specifieke situatie geen gebruik wilt maken van de module brondocumenten kan dat altijd. Je mist dan wel alle voordelen module brondocumenten.

 
 

Neem contact op

Heb je een vraag over het Neuron Brondocumenten? Vul het onderstaande formulier in. We nemen je bericht dan zo spoedig mogelijk in behandeling.

Neuron Brondocumenten
Jochem Blom

Accountmanager

 
 

Nieuws per e-mail

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in nieuwsberichten, samenwerkingen en aankomende relevante evenementen.

Nieuwsbrief inschrijving