6 september 2023

Gemeentes Bloemendaal en Heemstede kiezen voor Vicrea

Geweldig nieuws! De gemeentes Bloemendaal en Heemstede kiezen voor onze BAG & BGT in de Neuron Geo Cloud. Hiermee zijn beide gemeentes perfect voorbereid op toekomstige ontwikkelingen en profiteren ze direct van de voordelen van het werken vanuit de cloud.

Na een uitgebreide selectieprocedure kwam Vicrea als beste uit de beoordeling. Sterke punten zijn het integraal beheer van de Geobasisregistraties en een bewezen Geo Cloud waarin de kwaliteit van data centraal staat.

 

 

Ben jij benieuwd naar meer informatie over de gekozen oplossingen?
Lees dan op deze pagina meer over Neuron BAG, de meest gebruikte beheerapplicatie voor de basisregistratie Adressen en Gebouwen. Of lees hier over de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), de basis Geo-informatiehuishouding van jouw organisatie en andere overheden.

 
Ook geïnteresseerd?

Ook geïnteresseerd?

Ben je ook geïnteresseerd in betere kwaliteit geo data en voordelen voor het integraal vastleggen en bijhouden van IMGeo objecten? Neem gerust contact met ons op via onderstaande button!

 

Contact

 
 
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in nieuwsberichten, samenwerkingen en aankomende relevante evenementen.