04/10/24

Vicrea-dag 2024

Afgelopen donderdag vierden we een bijzondere Vicrea-dag, ter gelegenheid van ons 25-jarig jubileum. Het was een inspirerende dag waar (oud-)collega’s en klanten samenkwamen om de toekomst van geo-data en Vicrea te bespreken.

De dag begon om 10:30 uur bij De Observant, waar iedereen werd verwelkomd met koffie en gebak. Onze directeur, Maikel, opende met een presentatie over Vicrea’s visie, gevolgd door een inspirerend verhaal van Roderick over de productontwikkelingen.

Daarna konden klanten verschillende sessies bijwonen, zoals over data-gedreven werken met geo-data, werken in de cloud en FME. Normen Hamstra van de gemeente Brummen gaf een interactieve sessie waarin hij zijn ervaringen deelde met samenhangende objectregistratie.

Tijdens de lunch was er volop gelegenheid om te netwerken. Klanten konden ook het rad van fortuin draaien en in gesprek gaan met ons Customer Support- en Consultant-team om meer te weten te komen over onze diensten.

De dag werd feestelijk afgesloten met een borrel, waar nog volop gelegenheid was om na te praten en vragen te stellen in een ontspannen sfeer.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag en bedanken iedereen die erbij was. Op naar de volgende Vicrea-dag!

 


Giovanni Testa La Muta

Accountmanager

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in nieuwsberichten, samenwerkingen en aankomende relevante evenementen.