10 juli 2024

Vicrea Solutions wint aanbesteding voor Gegevensdistributie en -magazijn gemeente Epe

Vicrea heeft de aanbesteding gewonnen voor de vervanging van het gegevensdistributie- en magazijnsysteem van de gemeente Epe. Deze opdracht markeert een belangrijke mijlpaal in de digitalisering van gemeentelijke diensten en versterkt Vicrea’s positie in de sector.

Innovatieve SaaS-oplossing
De huidige oplossing, NedMagazijn Basis van leverancier Cadac, wordt per 1 november 2024 niet langer worden ondersteund. Vicrea levert een nieuwe SaaS-oplossing via de Neuron Geo Cloud die zorgt voor efficiënte gegevensdistributie en -opslag binnen de gemeente Epe. Deze oplossing voldoet aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid en is ontworpen om naadloos te integreren met bestaande systemen.

Projectimplementatie
De implementatie van het nieuwe systeem start op 1 juli 2024 en is naar verwachting op 1 november 2024 volledig operationeel. In de eerste fase worden de Basisregistratie Personen (BRP) en het Handelsregister (NHR) worden opgenomen in het systeem. Vicrea gaat ook trainingen verzorgen voor de beheerders van de applicatie, evenals uitgebreide documentatie en toegang tot onze ervaren servicedesk.

Duurzame samenwerking
Deze overeenkomst met de gemeente Epe heeft een initiële looptijd van drie jaar, met de mogelijkheid tot zeven jaarlijkse verlengingen, wat de maximale looptijd op tien jaar brengt. Vicrea zal gedurende deze periode fungeren als integratiepartner, wat betekent dat we actief betrokken blijven bij het oplossen van integratievraagstukken en het maken van resultaatgerichte afspraken met softwareleveranciers en ketenpartners.

Reactie Maikel Nijmeijer Managing Director Vicrea:
“Ik ben ontzettend trots dat we Gemeente Epe kunnen ondersteunen met onze fantastische producten zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen kerntaken. Met deze gunning bevestigt Vicrea haar rol als betrouwbare partner voor overheidsinstellingen op het gebied van gegevensbeheer en datagedreven werken.”

 
Ook geïnteresseerd?

Ook geïnteresseerd?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Marco Baars – Business Developer
E-mail: m.baars@vicrea.nl

Tom Hemmes – Accountmanager
E-mail: t.hemmes@vicrea.nl

 
 
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in nieuwsberichten, samenwerkingen en aankomende relevante evenementen.